Car Hire Destinations in United Arab Emirates

Auto verhuurlocatie in United Arab Emirates


Oct 31, 2013

Top Auto Verhuur. Auto verhuurlocatie in United Arab Emirates

Type nogmaals de plaatsnaam om meer
vestigingen te zien
Dubai International Airport ( DXB) is de belangrijkste luchthaven van het Midden Oosten en een belangrijk knooppunt tussen Europa, Azië, Afrika en Noord-Amerika. Dubai International Airport heeft 3 terminals.

Terminal 1 wordt gebruikt door internationale maatschappijen en voor lange afstandsvluchten. Vanuit Terminal 2 vertrekken lijn- en chartervluchten naar regionale bestemmingen en speciale evenementen zoals de hadj in Saoedi-Arabië. Terminal 3 wordt hoofdzakelijk gebruikt voor vluchten door Emiraten, een luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten.
De 3 terminals zijn verbonden met een shuttlebus. Terminal 1 en 3 zijn verbonden door een loopbrug.

De autoverhuurbalies bevinden zich na de douanecontrole post.

De luchthaven ligt vlak bij het centrum van Dubai.

In 2010 is de nieuwe luchthaven Al Maktoum International Airport voor een deel in gebruik genomen. Deze luchthaven, waar op nog weinig passagiersvluchten vliegen, moet uiteindelijk tien keer zo groot worden als het huidige vliegveld Dubai International.

Huur voordelig uw huurauto op Dubai - Airport T2 online bij Topautoverhuur.

Topautoverhuur doet zaken met alle grote autoverhuurders en biedt een ruime keuze uit standaard zuinige huurauto's, luxe auto's, cabrioletten en SUV's.

Topautoverhuur.com heeft niet alleen online autoverhuur in Dubai - Airport T2 maar door heel Verenigde Arabische Emiraten.

Topautoverhuur heeft onder andere autoverhuur locaties op luchthavens, in steden in vele hotels en zelfs in Mall of the Emirates.

One Way autoverhuur staat u toe om uw auto op te halen in Dubai - Airport T2 en afleveren op een andere locatie, bijvoorbeeld luchthaven Abu Dhabi.
De afstand tussen Dubai en Abu Dhabi is ongeveer 130 kilometer.

Vanaf deze website kunt u online een gps, satelliet navigatie of een maxi cosi/ kinderzitje reserveren en extra bestuurders opgeven. Ook kunt u een extra verzekering nemen om schade aan banden, glas, dak, bodem en het verlies van sleutels te dekken, dit dekt tevens het eigen risico.

Met onze iPhone APP bent u altijd op de hoogte van onze scherpe prijzen en de dichtstbijzijnde autoverhuur locaties waar dan ook ter wereld. Ontdek de vele mogelijkheden van onze gratis te downloaden Topautoverhuur iPhone APP.

Om de Verenigde Arabische Emiraten met een Nederlands paspoort binnen te komen moet uw paspoort geldig zijn tot zes maanden na uw terugreis. Bij aankomst in de Verenigde Arabische Emiraten krijgt je een gratis inreisvisum in uw paspoort gestempeld dat geldig is voor een verblijf van maximaal 30 dagen.

In het verkeer geldt absoluut een alcohol verbod.

De auteur van dit artikel is Tirza Onatop

Follow us on Google+

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2018 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap