Car Hire Destinations in France

Auto verhuurlocatie in France


Sep 4, 2013

Top Auto Verhuur. Auto verhuurlocatie in France

Type nogmaals de plaatsnaam om meer
vestigingen te zien
De Internationale Luchthaven Genève Cointrin of Cointrin International Airport (GVA) ligt zo'n 5 kilometer buiten het stadscentrum van Genève en op de grens met Zwitserland. Het vliegveld heeft een Frans deel en een Zwitsers deel en is vanuit beide landen te bereiken.

Boek nu uw auto online bij Topautoverhuur voor uw zomervakantie of wintersport in Frankrijk.

Met een zoek opdracht bij Topautoverhuur.com in Geneva - Airport zullen alle grote en lokale auto-leveranciers vergeleken worden, in seconden, allemaal op één website.

Wilt u een auto huren in het Zwitsers gedeelte van Genève klik dan Hier.

Tijdens het online boeken heeft u de mogelijkheid om extra bestuurders, skirek, GPS (navigatiesysteem) of kinderzitje te reserveren. En u kunt zelfs een extra verzekering nemen van Allianz om schade aan banden, glas en het verlies van sleutels te dekken, dit dekt tevens het eigen risico.

Gaat u met de wintersport kijk dan bij STAP 2 van het online boekings-proces voor de voorwaarden omtrent de winterbanden en sneeuwkettingen.

Bij STAP 3 kunt u aangeven of u sneeuwkettingen, skirek en of GPS wenst. Het is aan te raden deze van tevoren te reserveren.

Voor het gebruik van winterbanden in Frankrijk is geen vaste periode bepaald. De omstandigheden bepalen de regels. Op sommige wegen staat dit aangegeven op borden.

Download onze Gratis iPhone/iPad APP.

De auteur van dit artikel is Tirza Onatop

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2018 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap