Car Hire Destinations in China

Auto verhuurlocatie in China


Mar 5, 2018

Top Auto Verhuur. Auto verhuurlocatie in China

Type nogmaals de plaatsnaam om meer
vestigingen te zien
TopTip:
Bent u onderweg en wilt u via uw mobiel of tablet snel, veilig en voordelig een huurauto boeken kies dan voor onze mobiel vriendelijke website TopAutoverhuur.eu

China is één van de vele landen waar u in Azië bij TopAutoverhuur snel, voordelig en veilig een huur auto kunt boeken.

Wilt u een auto huren in Shenzhen - Baoan Airport, begin uw zoekopdracht dan met het invoeren van de door u gewenste ophaallocatie hier links in de zoekmachine. Voer daarna de datum, ophaaltijd, retourdatum en tijd in en klik op ZOEKEN. Wij vergelijken in enkele ogenblikken alle leveranciers en prijzen zodat u altijd kunt rekenen op de scherpste prijs.

Op onze website kunt u extra bestuurders, een kinderzitje, eigen risico verzekeringen of een navigatiesysteem (GPS) toevoegen.

Als u van plan bent een rondreis door Afrika te gaan maken kijk dan bij de huurvoorwaarden, bij STAP 2 van ons online boekingssysteem, voor grensoverschrijdend reizen. Niet alle autoverhuurders laten grensoverschrijdend reizen of one-way reizen naar andere landen toe. In de meeste gevallen bieden zij wel vrije kilometers aan. Er kunnen extra kosten aan zijn verbonden.

Bij alle TopAutoverhuur locaties worden ook 4x4 auto's (terreinwagens) die handig zijn in een continent als Afrika. Tevens bieden zij ook standaard zuinige auto´s, luxe auto's en bestelwagens aan. Wat ook uw autohuur behoeften zijn, u vindt ze op de website van TopAutoverhuur.com.

VERZEKERING
Tevens wordt u bij STAP3 de mogelijkheid geboden om de extra verzekering van AXA af te sluiten. Klik HIER om de voorwaarden te lezen.

Deze polis dekt o.a.:
1:- Het eigen risico
1:- Het onderstel
2:- Schade aan de voorruit en de ramen
3:- Het glazen open dak
4:- Schade aan het dak,
5:- Schade aan banden,
6:- Het verlies van sleutels
7:- Het gebruik van verkeerde brandstof.

Zo kunt u zonder zorgen op weg met uw huur auto.

BETALEN
Betalen doet u eenvoudig met uw credit card via ons veilige betalings systeem. U kunt de huur van de auto betalen met uw eigen credit card of met die van bijvoorbeeld uw partner. MAAR: de bestuurder van de huurauto moet de auto ophalen met ZIJN of HAAR eigen credit card en ook wordt van die credit card de borg ingehouden, dit in verband met veiligheidsoverwegingen. Zorg ervoor, dat wanneer u uw huur voertuig ophaalt u voldoende ruimte heeft op uw credit card om de borg te laten inhouden. Indien nodig kunt u vóór u op reis gaat uw krediet laten aanpassen / verhogen voor de duur van de huur van de auto bij uw credit card maatschappij.

ANNULEREN
Wist u dat u bij Top Auto verhuur uw huur auto boeking kosteloos kunt annuleren tot 24 vóór het ophalen van de door u gereserveerde huurauto?

Ga naar onze pagina VEEL GESTELDE VRAGEN en lees het artikel ”Wat is het beleid ten aanzien van annulering en no-show?” onder de kop Reservering annuleren.

U kunt zichzelf dus altijd verzekeren van de beste huur auto deal door vroeg te reserveren!!!

Wij adviseren u te allen tijde om ook de " voorwaarden " van het betreffende huur voertuig goed door te lezen. Deze vindt u door te klikken op de link BELANGRIJKE INFORMATIE. Hierin vindt u de specifieke informatie over onder andere borg, verzekering, annuleringsvoorwaarden, etc. van de betreffende auto en verhuurder.

SOCIALE MEDIA
Volg ons op Facebook, Twitter, Google+ en Instagram voor meer reis nieuws, locaties en onze aanbiedingen.

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2018 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap