Car Hire Destinations in United Arab Emirates

Auto verhuurlocatie in United Arab Emirates


Jul 23, 2013

Top Auto Verhuur. Auto verhuurlocatie in United Arab Emirates

Type nogmaals de plaatsnaam om meer
vestigingen te zien
Huur voordelig uw huurauto in de Verenigde Arabische Emiraten online bij Topautoverhuur. Topautoverhuur doet zaken met alle grote autoverhuurders en biedt een keuze uit standaard zuinige huurauto's, luxe auto's, busjes en 4x4.

Een auto huren in Dubai - Green Community gaat gemakkelijke, overzichtelijk en veilig online bij Topautoverhuur.

Dubai - Green Community is één van de vele locaties in de Verenigde Arabische Emiraten waar Topautoverhuur deze service levert. Topautoverhuur heeft een ruime keuze uit autoverhuur locaties in de Verenigde Arabische Emiraten zoals op luchthavens, in steden en vele hotels.

Vanaf deze website kunt u zelfs online kinderstoeltjes, gps, satelliet navigatie reserveren, extra bestuurders opgeven en u kunt uw eigen risico afkopen.

Topautoverhuur biedt de mogelijkheid om via google maps eenvoudig de dicht bijzijnde autoverhuur locatie te vinden of download onze gratis Topautoverhuur iPhone app.

Met onze iPhone APP bent u altijd op de hoogte van onze scherpe prijzen en de dichtstbijzijnde autoverhuur locaties waar dan ook ter wereld. Ontdek de vele mogelijkheden van onze gratis te downloaden Topautoverhuur iPhone APP.

De Verenigde Arabische Emiraten is een land in Azië dat aan Saoedi-Arabië en Oman grensten liggen aan de Perzische Golf op het Arabischschiereiland.
Het omvat zeven emiraten,Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Umm Al Qaywayn, Ras al-Khaimah en Fujairah.

Het emiraat Abu Dhabi is het grootste van alle emiraten. In het noordwesten van Abu Dhabi ligt Corniche Road waarlangs een wandelboulevard ligt die parralel loopt langs de kust en de stranden. Ook ligt aan deze weg de luxueuze en indrukwekkende Emirates Palace Hotel.
Absoluut een bezoek waard is het de grote Sjeik Zayed moskee in Abu Dhabi, de grootste moskee van de Verenigde Arabische Emiraten.

Het hoogste gebouw ter wereld Burj Khalifa 829 meter, staat in Dubai. Burj khalifa betekend Toren van Khalifa en ligt bij het immens grote Dubai Mall waar zich het grootste aquarium van de wereld bevind.
Het mooiste strand van Dubai ligt aan de wijk Jumeirah, waar ook de meeste luxe hotels gebouwd zijn. Naast de luxueuze hotels en sjieke winkel centra`s heeft Dubai prestigieuze bouwprojecten. Het eerste onderwaterhotel ter wereld, Hydropolis. De kunstmatige eilanden, de palmboomeilenden en de wereld. Vandaag de dag is Dubai een wereldstad en een belangrijk zakencentrum.

Sharjah is een van de oudste steden in de emiraten.

In emiraat Umm Al Qaywayn ligt het grootste waterpark van van de Verenigde Arabische Emiraten, Dreamland Aqua Park.

Ras al-Khaimah biedt naast prachtige stranden, woestijn en bergen.

In Fujairah kunt u naast traditionele bezienswaardigheden het spectaculair gelegen Fort Fujairah bezoeken.

Om de Verenigde Arabische Emiraten met een Nederlands paspoort binnen te komen moet uw paspoort geldig zijn tot zes maanden na uw terugreis. Bij aankomst in de Verenigde Arabische Emiraten krijgt je een gratis inreisvisum in uw paspoort gestempeld dat geldig is voor een verblijf van maximaal 30 dagen.

In het verkeer geldt absoluut een alcohol verbod.

De auteur van dit artikel is Tirza Onatop

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2018 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap