Car Hire Destinations in United Arab Emirates

Auto verhuurlocatie in United Arab Emirates


Oct 31, 2013

Top Auto Verhuur. Auto verhuurlocatie in United Arab Emirates

Type nogmaals de plaatsnaam om meer
vestigingen te zien
Abu Dhabi International Airport (AUH) ligt zo`n 30 kilometer ten oosten van het stadscentrum. Er zijn 3 naast elkaar gelegen terminals op luchthaven Abu Dhabi die onderderling verbonden zijn met een shuttlebus. Luchthaven Abu Dhabi is de thuis basis van Etihad Airways,.

Alle autoverhuurbedrijven zijn 24 uur per dag open en zijn gelegen in het Skypark parking, tegenover terminal 3. Een een kleine wandeling vanaf zowel terminal 1 en 3. Komt u vanaf terminal 2 dan is het 5 minuten rijden met de shuttle bus.

Huur voordelig uw huurauto op Abu Dhabi - Airport online bij Topautoverhuur. Topautoverhuur doet zaken met alle grote autoverhuurders en biedt een ruime keuze uit standaard zuinige huurauto's, luxe auto's, cabrioletten en SUV's.

Een auto huren in Abu Dhabi - Airport gaat gemakkelijke, overzichtelijk en veilig online bij Topautoverhuur.

One Way autoverhuur staat u toe om uw auto op te halen in Abu Dhabi - Airport en afleveren op een andere locatie, bijvoorbeeld luchthaven Dubai.
De afstand tussen Abu Dhabi en Dubai is ongeveer 130 kilometer.

Vanaf deze website kunt u online een gps, satelliet navigatie of een maxi cosi/ kinderzitje reserveren en extra bestuurders opgeven. Ook kunt u een extra verzekering nemen om schade aan banden, glas, dak, bodem en het verlies van sleutels te dekken, dit dekt tevens het eigen risico.

Topautoverhuur.com heeft niet alleen online autoverhuur in Abu Dhabi - Airport maar door heel Verenigde Arabische Emiraten.

Topautoverhuur heeft onder andere autoverhuur locaties op luchthavens, in steden in vele hotels en zelfs in Abu Dhabi Mall.

Om de Verenigde Arabische Emiraten met een Nederlands paspoort binnen te komen moet uw paspoort geldig zijn tot zes maanden na uw terugreis. Bij aankomst in de Verenigde Arabische Emiraten krijgt je een gratis inreisvisum in uw paspoort gestempeld dat geldig is voor een verblijf van maximaal 30 dagen.

In het verkeer geldt absoluut een alcohol verbod.

Met onze iPhone APP bent u altijd op de hoogte van onze scherpe prijzen en de dichtstbijzijnde autoverhuur locaties waar dan ook ter wereld. Ontdek de vele mogelijkheden van onze gratis te downloaden Topautoverhuur iPhone APP.

De auteur van dit artikel is Tirza Onatop

Follow us on Google+

Google Map

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2018 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap