Car Hire Destinations in Trinidad And Tobago

Auto verhuurlocatie in Trinidad And Tobago


Jul 17, 2013

Top Auto Verhuur. Auto verhuurlocatie in Trinidad And Tobago

Type nogmaals de plaatsnaam om meer
vestigingen te zien
Autoverhuur is de gemakkelijkste en meest plezierige manier om de schoonheid van de Republiek Trinidad en Tobago te ontdekken. Topautoverhuur verbindt je met grote autoverhuurbedrijven in Trinidad en Tobago. Een zoektocht bij topautoverhuur.com biedt een grote verscheidenheid aan huurauto's tegen betaalbare prijzen.

Een auto huren in Tobago Airport gaat gemakkelijke, overzichtelijk en veilig online bij Topautoverhuur.

Trinidad en Tobago zijn gelegen in het Caribisch gebied voor de kust van Venezuela en dicht bij Barbados en Guyana. Republiek Trinidad en Tobago bestaat uit twee grote eilanden en een aantal kleinere eilanden. Trinidad is het grootste eiland.

Trinidad en Tobago biedt reizigers een unieke ervaring. Naast het heldere blauwe water en kleine stranden, hebben de eilanden hebben ook een culturele en historische achtergrond dat het ontdekken waard is.

U kunt naar Trinidad en Tobago reizen door de lucht of over zee. Verscheidene grote luchtvaartmaatschappijen vliegen naar beide eilanden. U kunt met het vliegtuig of met de veerboot tussen beide eilanden reizen.

Piarco Internationaal Vliegveld is de belangrijkste toegangspoort naar Trinidad en ANR Robinson Internationaal Vliegveld is de toegangspoort naar Tobago. Trinidad zeehaven en cruiseschip complex is gelegen in de hoofdstad, Port of Spain, deze is op loopafstand van het centrum.

Op de luchthaven Piarco zijn alle autoverhuur balies gelegen aan de westkant van de douane in de Noord Terminal.

Het Nederlandse rijbewijs wordt erkend op Trinidad en Tobago. Voor een huurauto raden wij u aan het IRB, Internationaal Rijbewijs, mee te nemen.
Op zowel Trinidad als Tobago rijdt men links.

De auteur van dit artikel is Tirza Onatop

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2018 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap