Car Hire Destinations in New Zealand

Auto verhuurlocatie in New Zealand


Sep 27, 2013

Top Auto Verhuur. Auto verhuurlocatie in New Zealand

Type nogmaals de plaatsnaam om meer
vestigingen te zien
Nieuw-Zeeland bestaat uit twee grote eilanden en een paar kleine. De Maori naam voor het land is Aotearoa. De hoofdstad is Wellington, en ligt in het zuidwesten van het Noord eiland. De grootste stad op het Zuid eiland is Christchurch.

Nieuw-Zeeland ligt in het zuidwesten van de Grote Oceaan en beschikt over een prachtige natuur. Het is ook niet voor niks dat hier diverse films zijn opgenomen zoals Lord of the Rings, The Last Samurai, King Kong, The Hobbit, Avatar.

Een auto huren in Kerikeri gaat makkelijk en veilig via Topautoverhuur.com. Als broker bieden wij een breed scala aan voertuigen,zuinige economische auto's, 4x4, SUV, luxe auto's busjes, campers, en verbinden wij u direct met alle grote en lokale auto verhuurders in Nieuw-Zeeland.

Door dat wij wereldwijd zaken doen kunnen wij de kortingen die we ontvangen direct doorgeven aan u. Zo huurt u vertrouwd en goedkoop via ons. Vaak zonder extra kilometer heffing.

Kerikeri is één van de vele plaatsen waar topautoverhuur.com haar diensten aan biedt alsmede op vliegvelden, vele hotels, trein en bus stations en in de steden.

In Nieuw-Zeeland rijden ze aan de linkerkant van de weg. Binnen een dag of twee bent u hier aan gewent.

Tijdens het online boeken van uw auto kunt u tevens direct kinderzitjes, GPS (sateliet navigatie) en extra bestuurders opgeven. Ook kunt bij STAP 3 uw eigen risico verzekeren, u bent dan tevens voor schade aan banden, glas, bodem, dak en tegen het verlies van sleutels verzekerd.

Nieuw-Zeeland leent zich zeer goed voor one way auto verhuur. Huur in Auckland en rij naar Wellington pak de boot naar Picton en ondekt zo het Zuid Eiland of visa versa. Kijk bij STAP2 bij de huurvoorwaarden om te zien of er kosten zijn verbonden aan one way huur.

Download onze Gratis iPhone/iPad APP en ondek de mogelijkheden.

De auteur van dit artikel is Tirza Onatop

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2018 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap