Car Hire Destinations in New Zealand

Auto verhuurlocatie in New Zealand


Jan 9, 2016

Top Auto Verhuur. Auto verhuurlocatie in New Zealand

Type nogmaals de plaatsnaam om meer
vestigingen te zien
REIS, LOCATIE EN BOEKINGS INFO VOOR VOORDELIGE AUTO VERHUUR in Auckland - Airport [WLG]

Als u naar Nieuw Zeeland reist komt u in veel gevallen aan op Auckland - Airport. Deze luchthaven ligt op slechts enkele kilometers van de stad Auckland op het Noorder Eiland, waar wij ook verhuur locaties in de stad hebben. Het Noorder Eiland is het dichtst bevolkt en is het belangrijkste zaken- en handelscentrum van het land. Er wordt in Nieuw Zeeland, net als in Engeland, links gereden.

Een auto huren in Auckland - Airport gaat makkelijk en veilig via Topautoverhuur.com. Als auto verhuur website bieden wij een breed scala aan voertuigen, van zuinige economische auto's tot 4x4, SUV, luxe auto's en mini busjes. Wij brengen u direct in contact met alle grote en lokale auto verhuurders in Nieuw-Zeeland. Via de website vergelijkt u éénvoudig en snel huurauto's, prijzen en verhuurders.

Als u uw koffers heeft opgehaald en op zoek gaat naar de auto verhuur balies, vindt u deze naast de aankomst ruimte op de begane grond. . Op zeer korte loop afstand vindt u alle balies van de grote en lokale auto verhuurders.

Doordat wij wereldwijd zaken doen met alle grote auto verhuurders kunnen wij vaak scherpere huur tarieven bieden dan de verhuurders zelf. Zo huurt u vertrouwd en goedkoop via Top Auto verhuur. Vaak zonder kilometer heffing.

Bij Top Auto verhuur kunt u éénvoudig en voordelig online uw huur auto reserveren, ruim van te voren is het advies want er is veel vraag naar huur voertuigen in Nieuw Zeeland. Als u uw zoekopdracht begint naar een huurauto in Nieuw Zeeland, type dan bij STAP1 simpelweg NIEUW ZEELAND in in de zoekmachine en het drop down menu toont u de aanwezige ophaal locaties in het hele land. Kies voor Auckland - Airport, selecteer de datum en tijd van ophalen en inleveren en wij zoeken voor u in enkele seconden de beste huur auto deals.

Selecteer bij STAP2 de gewenste huur auto, lees goed de algemene huur voorwaarden (deze kunnen per auto en leverancier verschillen) en kijk wat er wel en niet is inbegrepen en klik dan op VERDER.

Bij STAP3 vult u uw gegevens in en kunt u eventuele EXTRA'S toevoegen zoals een kinder zitje, Maxi Cosi en eventueel een extra bestuurder. Als u de extra bestuurder niet kunt selecteren als extra, dan staat waarschijnlijk in de huur voorwaaden vermeld dat u deze bij de verhuur balie op uw bestemming kunt toevoegen. Alle extra's staan, wanneer u bevestigd heeft wel vermeld maar zijn NIET bij de totaal prijs inbegrepen. U betaald deze extra's bij de verhuurbalie bij aankomst.

Als laatste kunt u bij STAP3 een extra verzekering bij onze verzekerings partner AXA afsluiten. Lees de voorwaarden om te kijken wat de dekking is. LET OP: Als u de extra verzekering van AXA heeft afgesloten moet u evengoed een borg laten inhouden op uw Credit Card, de hoogte van de borg staat meestal in de huurvoorwaarden vermeld en uiteraard ook in uw bevestigings email. Lees ons nieuws artikel HOE AUTOVERHUUR WERKT zodat u exact op de hoogte bent van alle details.

Indien u na uw reservering wijzigingen wilt aanbrengen of eventueel wilt annuleren, let dan op dat u eerst uw boeking heeft bevestigd !!!

Via de NEDERLANDSE AMBASSADE verkrijgt u meer officiele informatie over het reizen naar en het verblijven/werken in Nieuw Zeeland.

De maximim snelheid buiten de bebouwde kom en op de snelweg is 100 km/u, binnen de bebouwde kom 50 km/u. Ook komen snelheids limieten voor van 60, 70 en 80 km/u. Er is geen minimum snelheid maar indien u langzamer rijdt dan de maximum snelheid dient u wel altijd snellere weg gebruikers voor te laten gaan.

TOERIST INFO

Het door de Nederlandse ontdekkingsreiziger Abel Janszoon Tasman in 1642 ontdekte Nieuw-Zeeland bestaat uit 3 grote eilanden, het Noorder Eiland, het Zuider Eiland en het Stewart Eiland en een aantal kleinere. Nieuw Zeeland wordt begrensd door de Tasman Zeel in het westen en de Stille Oceaan in het oosten. De Maori naam voor het land is Aotearoa. De hoofdstad is Wellington, en ligt in het zuidwesten van het Noorder eiland. De grootste stad op het Zuid eiland is Christchurch.

Nieuw-Zeeland beschikt over een prachtige natuur. Het is ook niet voor niks dat hier diverse grote films zijn opgenomen zoals Lord of the Rings, The Last Samurai, King Kong, The Hobbit en Avatar.

U kunt met uw huur auto het eiland verkennen. Vooral het Zuider Eiland herbertg prachtige ongerepte natuur en wildernis. De natuur wisselt af met prachtige bergen zoals de Mount Cook (3754 m hoog), Mount Tasman (3499 m) en de Mount Dampier (3440 m). In dit gebergte liggen een ook een aantal geweldige gletsjers, onder andere de Tasman Glacier met een totale lengte van 28 km, de Franz Josef en de Fox Glaciers, mooie stranden en uiteraard bezit Nieuw Zeeland ook een fantastische geschiedenis welke u terugvindt in de diverse musea en prachtige historische gebouwen. Samen met Abel Tasman hebben ook James Cook en Jean-François Marie de Surville een grote rol gespeelt in de geschiedenis van Nieuw Zeeland.

ONE WAY AUTOVERHUUR

Indien u uw auto huur wilt beeindigen op een andere locatie dan de afhaallocatie, u haalt bijvoorbeeld uw auto op op de luchthaven van Auckland en wilt hem inleveren op het vliegveld van Queenstown , vink dan bij STAP1 het vakje "op andere locatie inleveren" aan.

SOCIALE MEDIA EN APP

Mocht u ondanks alle informatie toch nog vragen hebben bezoek dan alstublieft onze veel gestelde vragen pagina, om de meest gestelde vragen te bekijken. Ook kunt u tijdens het boekings proces gebruik maken van onze CHAT service. Klik op de CHAT banner onderaan de pagina om contact te leggen.

Volg ons op Facebook, Twitter en Google+ om op de hoogte te blijven van onze reis- en boekings tips.

TopAutoverhuur heeft ook een handige gratis iPhone/iPad APP. Download deze HIER Met deze app kunt u boeken terwijl u op weg bent en u kunt precies zien waar onze dichtstbijzijnde verhuur locaties zijn ten opzichte van waar u zich bevindt.

Om onderstaande foto te vergroten klik hier

Google Map

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2018 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap