Car Hire Destinations in Netherlands

Auto verhuurlocatie in Netherlands


Aug 20, 2017

Top Auto Verhuur. Auto verhuurlocatie in Netherlands

Type nogmaals de plaatsnaam om meer
vestigingen te zien
TopTip:
Kies voor onze mobiel vriendelijke webstite TopAutoverhuur.eu indien u zoekt via uw mobiele telefoon of tablet.

Of u nu met de trein of het vliegtuig aankomt in Amsterdam of verblijft in een nabijgelegen hotel, onze verhuurlocatie Amsterdam Zuid Oost is een ideaal punt om uw huur auto op te halen. Omdat de leveranciers van TopAuto verhuur direct ge-linked zijn aan ons systeem, is het mogelijk om nu te boeken en uw auto binnen een uur op te halen, of minder.

BEGINNEN MET ZOEKEN

U kunt uw reservering beginnen in Amsterdam South East door de exacte naam in te voeren als u deze weet, type anders simpelweg ¨Amsterdam ¨ in en kies welke PLAATS dan ook van het drop down menu, voer datum en tijd in en klik op de zoek knop. Bij STAP2 wordt een interactieve map getoond van alle locatie plaatsen die beschikbaar zijn. U kunt op de kaart in- en uitzoomen. U heeft een credit card nodig om uw boeking te voltooien.

"One Way autoverhuur":
Dit staat u toe om uw auto op te halen in bijv. Amsterdam South East en afleveren op een andere locatie in Nederland (bijv. Schiphol ), de internationale luchthaven van Nederland, of vice versa.

Alle ophaal locaties van Top autoverhuur zijn strategisch gelegen en geopend tijdens kantoor uren. Voor de exact openingstijden van onze locatie in Amsterdam - Downtown verwijzen wij u naar uw voucher waarop exacte locatie gegevens en openingstijden staan vermeld.

Bij STAP3, het betalen, krijgt u ook de keuze om extra´s te reserveren zoals GPS (wel aan te raden in Amsterdam met de vele afslagen en straatjes), een kinderzitje of een extra bestuurder. Houdt u er rekening mee dat deze extra´s wel op de coupon staan vermeld maar niet bij het eind bedrag zijn inbegrepen. U dient deze af te rekenen bij de verhuurbalie bij aankomst.

Bij STAP3 wordt u ook de eigen risico verzekering van AXA aangeboden. Indien u uw eigen risico wilt afkopen en zeker wilt zijn van een zorgeloze auto huur dan raden wij u aan deze online te reserveren. De online extra verzekering van AXA is vaak uitgebreider en voordeliger dan dat u wordt aangeboden aan de balie bij aankomst. Zorg ervoor dat u uw voucher en andere papieren uitgeprint bij u heeft, ook van uw verzekering indien u deze heeft afgesloten.

Bekijk onze video van Mevrouw Tip voor nuttige informatie zodat u weet waar u op moet letten bij het huren van een auto.

Alle stadsdelen van Amsterdam zijn te bereiken via de ringweg A10, via deze snelweg kunt u vaak makkelijk en snel van de ene naar de andere kant van Amsterdam rijden met uw huurwagen. De ringweg A10 gaat letterlijk rondom Amsterdam.

Wanneer u de auto terugbrengt kan het zijn dat u de auto afgetankt moet inleveren bij een vol/vol benzine beleid (deze vindt u terug bij STAP2 van het online boekingsproces). In bijna alle stadsdelen vindt u benzine pompen.

Let rondom Amsterdam goed op de maximum snelheid. Op de A10 geleden verschillende snelheids limieten tijdens verschillende uren. Dit wordt duidelijk aangegeven op de displays boven de snelweg. De algemene maximum snelheid op de Nederlandse snelweg bedraagt op sommige trajecten 100 km p/u. Buiten de steden geldt een maximum van 130 km p/u.

Amsterdam, bekend om zijn grachten, de Dam, de Jordaan, de Westertoren, Bloemenmarkt, Rembrandtplein en Leidseplein. Natuurlijk moet u een dagje besteden aan musea zoals het Vincent van Gogh museum, het Stedelijk Museum en het recent verbouwde Rijksmuseum aan het tevens gerenoveerde Museumplein. Ook is Amsterdam de thuisbasis van het wereld beroemde Ajax waar ooit Johan Cruijf en Marco van Basten furore maakten. Een bezoek aan de Arena mag u dan ook niet overslaan.

In de binnenstad aan de Prinsengracht bezoekt u het Anne Frank huis en op De Dam Madame Taussaud. Wanneer u met de rondvaartboot door de grachten gaat ziet u vele bezienswaardigeheden vanuit een ander perspectief. De grachtengordels zijn eindeloos. Komt u een viskraam tegen wanneer u door Amsterdam wandelt sla dan een heerlijke verse haring met uitjes en zuur niet over.

Aan winkels geen gebrek. De pas verbouwde Bijenkorf, de winkelstraten Nieuwendijk (Lunchroom Blom is een aanrader voor een heerlijke lunch) en Kalverstraat met grootwinkel bedrijven als Zara, Hennes & Mauritz en niet te vergeten de Hema. Wanneer u zich met uw huur auto naar de andere kant van de stad begeeft komt u in het mondaine zuid, met de P.C. Hooftstraat als de luxe winkelstraat waar u alle grote merken treft zoals Louis Vuitton, Hugo Boss, Tommy Hilfiger en vlakbij de zeer bekende diamant factory Gassan Diamonds, die u kunt bezoeken.

Buiten Amsterdam kunt u met uw huurauto van Top Auto verhuur ook andere plaatsen bezoeken zoals Haarlem op ongeveer 20 km via de N200, Den Haag op 60 km via de snelweg A4 (1 uur rijden) en de Noordelijke studenten stad Groningen (185 km via A10, A6 en A7) . Leuk om te bezoeken zijn badplaatsen als Zandvoort aan Zee (32 km via de A9 in ongeveer 45 min) en Bergen (48 km via de A10 richting Den Haag, dan A9 richting Alkmaar en dan borden volgen naar Bergen.

Gaat u richting Den Haag, de regeringsstad van Nederland, plan dan ook een bezoek aan De Keukenhof, het grootste bloemenpark van Nederland. Den Haag en Lisse bereikt u door vanaf de ringweg A10 Amsterdam de A4 naar Den Haag te volgen. Ook in deze steden en in de rest van Nederland heeft TopAuto verhuur ophaallocaties.

Ik ben Ricard, auteur van dit artikel over Amsterdam. Op mijn Google+ pagina kunt u nog meer handige reis informatie en boekings tips vinden.

Voor nog meer boekings gemak kunt u onze gratis APP downloaden voor uw iPhone/iPad. Daarmee kunt u onderweg zoeken, vergelijken en boeken bij de dichtsbijzijnde locaties uitgaande van uw huidige positie. Bovendien houdt de App uw boekingsgeschiedenis bij.

Mochten er toch nog vragen zijn bekijk dan eerst onze veel gestelde vragen pagina. Indien u wenst kunt u ons ook bereiken via onze gratis chat service door onderaan deze pagina op de CHAT banner te klikken, ons emailen via info@topautoverhuur.com of bellen via de op de website vermelde telefoonnummers.

Social media:
U kunt ons volgen op Facebook, Twitter en Google+

Klik hier om de foto te vergroten.

Google Map

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2018 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap