Car Hire Destinations in Netherlands

Auto verhuurlocatie in Netherlands


Nov 24, 2014

Top Auto Verhuur. Auto verhuurlocatie in Netherlands

Type nogmaals de plaatsnaam om meer
vestigingen te zien
TopTip:
Kies voor onze mobiel vriendelijke webstite TopAutoverhuur.eu indien u zoekt via uw mobiele telefoon of tablet.

REIS, LOCATIE EN BOEKINGS INFO VOOR VOORDELIGE AUTO VERHUUR op Amsterdam Schiphol Airport

Wanneer u aankomt op Amsterdam Schiphol Airport en u heeft uw bagage opgehaald verlaat u de bagagehal. In welke aankomsthal u ook aankomt, u slaat altijd rechtsaf richting aankomsthal 3 (Arrivals 3, zie plattegrond onderaan deze pagina). U vindt de auto verhuur balies tegenover de uitgang van aankomsthal 3.

Luchthaven Schiphol Amsterdam, die in 2016 zijn 100-jarige jubileum viert, is één van de grootste luchthavens ter wereld en voert dagelijks vele vluchten uit naar alle uithoeken van de wereld. Schiphol Airport verwacht in 2016 het record aantal van 60 miljoen reizigers te verwerken.

Wel komen er steeds meer luchtvaart maatschappijen (vaak lowcost) bij die met nieuwe routes starten vanaf Schiphol Amsterdam. Zo opend EasyJet volgend jaar 6 nieuwe routes naar vooral Zuid Europese steden zoals Venetië, Dubrovnik, Olbia op het eiland Sardinië, en Nice en Toulouse in Frankrijk.

U reserveert uw huur auto snel en makkelijk op Amsterdam Schiphol Airport via het 3 stappen online boekings systeem van Top Auto verhuur. U kunt makkelijk prijzen vergelijken, de auto naar uw wens uitkiezen en veilig betalen met uw credit card. U kunt alleen online boeken.

Indien u uw huur auto wilt ophalen op een andere locatie, zoals op het (treinstation) Centraal Station, het centrum van de stad, of een andere locatie type dan " Amsterdam " in in de zoekmachine. Het drop down menu toont u alle locaties in Amsterdam waar wij ophaal locaties hebben. Nadat u een locatie keuze heeft gemaakt kiest u de gewenste ophaal en inlever datum en toetst u op " auto zoeken ", bij STAP2 worden de beschikbare auto´s getoond. Nadat u uw huurauto heeft uitgekozen krijgt u een interactieve map te zien, een blauw icoon geeft de locaties aan waar uw huur auto beschikbaar is. Een grijs icoon geeft aan dat uw auto niet leverbaar op de gewenste datum. Wijzig dan de data en/of ophaal- en inlever tijden en probeer opnieuw.

Alle ophaal locaties van Top autoverhuur zijn strategisch gelegen en geopend tijdens kantoor uren. Op Amsterdam Schiphol Airport gelden ruimere openingstijden (Vaak 24 uur per dag). U kunt de openingsuren terug vinden op de website van TopAutoverhuur.

Bij STAP3, het betalen, krijgt u ook de keuze om extra´s te reserveren zoals GPS (wel aan te raden in Amsterdam met de vele afslagen en straatjes), een kinderzitje of een extra bestuurder. Hou er rekening mee dat deze extra´s wel op de coupon staan vermeld maar niet bij het eind bedrag zijn inbegrepen. U dient deze af te rekenen bij de verhuurbalie bij aankomst.

Bij STAP3 wordt u ook de extra verzekering van AXA aangeboden. Wij raden u aan deze online af te sluiten. Deze is online vaak uitgebreider en voordeliger dan aan de balie bij aankomst. Zorg ervoor dat u uw voucher en andere papieren uitgeprint bij u heeft, ook van uw verzekering, indien u deze heeft afgesloten.

Bekijk onze animatie VIDEO van Mevrouw Top voor nuttige informatie zodat u weet waar u op moet letten bij het boeken van een huur auto.

De meeste verhuurders hebben hun voertuigen geparkeerd in de overdekte parkeerplaats, tegenover de hoofd in/uitgang (deze bevindt zich naast restaurant La Place). Mocht u door een shuttle bus worden opgehaald om u naar uw huur auto te brengen, dan vindt u de halte ook tegenover dezelfde hoofd in/uitgang.

De afstand van Schiphol naar Amsterdam via de A4 en A10 bedraagt ongeveer 20 km en de reistijd met uw huurauto bedraagt zo'n 20 min. De benzine prijzen in Nederland bedragen 1,72 p/ltr voor Euro95 en 1,44 p/ltr voor diesel. In Nederland bestaan geen tolwegen. U kunt met uw gehuurde voertuig (vaak kilometervrij) op uw gemak Amsterdam en andere steden en dorpen ontdekken en bezoeken.

Houd er altijd rekening mee dat er in en rondom Schiphol en Amsterdam wegwerkzaamheden kunnen zijn en dat de reistijd van en naar luchthaven Schiphol daardoor wordt beinvloedt. Wanneer u Schiphol verlaat kies dan altijd voor richting Amsterdam. Heeft u uw hotel geboekt in het centrum, volg dan de A10 zuid en neem de afslag Diemen en volg de aanwijzingen naar het centrum.

Via de ringweg van Amsterdam kunt u vaak makkelijk en snel van de ene naar de andere kant van Amsterdam rijden met uw huurwagen. De ringweg A10 gaat letterlijk rondom Amsterdam.

Wanneer u de auto terugbrengt kan het zijn dat u de auto afgetankt moet inleveren bij een vol/vol benzine beleid (deze vindt u terug bij STAP2 van het online boekingsproces). Op de snelweg A4 vlakbij Schiphol treft u geen tankstation. Het is dus aan te raden om dat al in Amsterdam te doen, bijvoorbeeld bij het Olympisch Stadion, afslag Stadionweg vanaf de A10. Meestal geeft de benzine meter na het afleggen van de afstand naar Schiphol nog steeds " vol " aan.

Snelheids bekeuringen en boete voor fout parkeren

Let rondom Amsterdam goed op de maximum snelheid. Op de A10 geleden verschillende snelheids limieten tijdens verschillende uren. Dit wordt duidelijk aangegeven op de displays boven de snelweg. De algemene maximum snelheid op de Nederlandse snelweg bedraagt op sommige trajecten 100 km p/u. Buiten de steden geldt een maximum van 130 km p/u.

Voor snelheids overtredingen en fout parkeren worden forse boetes gegeven.

TOERIST INFO

Amsterdam, bekend om zijn grachten, de Dam, de Jordaan, de Westertoren, Bloemenmarkt, Rembrandtplein en Leidseplein. Natuurlijk moet u een dagje besteden aan musea zoals het Vincent van Gogh museum, het Stedelijk Museum en het recent verbouwde Rijksmuseum aan het tevens gerenoveerde Museumplein. Ook is Amsterdam de thuisbasis van het wereld beroemde Ajax waar ooit Johan Cruijf en Marco van Basten furore maakten. Een bezoek aan de Arena mag u dan ook niet overslaan.

In de binnenstad aan de Prinsengracht bezoekt u het Anne Frank huis en op De Dam Madame Taussaud. Wanneer u met de rondvaartboot door de grachten gaat ziet u vele bezienswaardigeheden vanuit een ander perspectief. De grachtengordels zijn eindeloos. Komt u een viskraam tegen wanneer u door Amsterdam wandelt sla dan een heerlijke verse haring met uitjes en zuur niet over.

Aan winkels geen gebrek. De pas verbouwde Bijenkorf, de winkelstraten Nieuwendijk (Lunchroom Blom is een aanrader voor een heerlijke lunch) en Kalverstraat met grootwinkel bedrijven als Zara, Hennes & Mauritz en niet te vergeten de Hema. Wanneer u zich met uw huur auto naar de andere kant van de stad begeeft komt u in het mondaine zuid, met de P.C. Hooftstraat als de luxe winkelstraat waar u alle grote merken treft zoals Louis Vuitton, Hugo Boss, Tommy Hilfiger en vlakbij de zeer bekende diamant factory Gassan Diamonds, die u kunt bezoeken.

Buiten Amsterdam kunt u met uw huurauto van Top Auto verhuur ook andere plaatsen bezoeken zoals Haarlem op ongeveer 20 km via de N200, Den Haag op 60 km via de snelweg A4 (1 uur rijden) en de Noordelijke studenten stad Groningen (185 km via A10, A6 en A7) . Leuk om te bezoeken zijn badplaatsen als Zandvoort aan Zee (32 km via de A9 in ongeveer 45 min) en Bergen (48 km via de A10 richting Den Haag, dan A9 richting Alkmaar en dan borden volgen naar Bergen.

Gaat u richting Den Haag, de regeringsstad van Nederland, plan dan ook een bezoek aan De Keukenhof, het grootste bloemenpark van Nederland. Den Haag en Lisse bereikt u door vanaf de ringweg A10 Amsterdam de A4 naar Den Haag te volgen. Ook in deze steden en in de rest van Nederland heeft TopAuto verhuur ophaallocaties.

SOCIALE MEDIA EN APP

Ik ben Richard van Daal, auteur van dit artikel over Amsterdam. Op mijn Google+ pagina kunt u nog meer handige reis informatie en boekings tips vinden.

Voor nog meer boekings gemak kunt u onze gratis App HIER downloaden voor uw iPhone/iPad. Daarmee kunt u onderweg zoeken, vergelijken en boeken bij de dichtsbijzijnde locaties uitgaande van uw huidige positie. Bovendien houdt de App uw boekings geschiedenis bij.

Mochten er toch nog vragen bekijk dan eerst onze veel gestelde vragen pagina. Indien u wenst kunt u ons ook bereiken via onze gratis chat service door onderaan deze pagina op de CHAT banner te klikken, ook kunt u ons emailen of bellen via de op de website vermelde telefoonnummers.

Volg ons op Facebook en Twitter.

Via Google+ blijft u op de hoogte van alle verhuur tips en reis informatie over vele bestemmingen en verhuur locaties.

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2018 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap