Car Hire Destinations in Greece

Auto verhuurlocatie in Greece


Aug 5, 2013

Top Auto Verhuur. Auto verhuurlocatie in Greece

Type nogmaals de plaatsnaam om meer
vestigingen te zien
Online een top auto huren in Santorini - Airport gaat gemakkelijk, overzichtelijk en veilig bij Topautoverhuur.

Griekenland is al jaren een populaire vakantie bestemming. Niet alleen het Griekse vaste land en de hoofdstad Athene zijn erg mooi, Griekenland kent ook prachtige eilanden. Elk eiland heeft zijn eigen unieke charme. Eilanden zoals Kreta, Santorini, Rhodos, Kos, Corfu, Lebos, Samos, Naxos, Paros.

U kunt uw vakantie op één van deze mooie eilanden zonder zorgen beginnen door uw huurauto in Nederland al online te boeken bij Topautoverhuur.

Nadat u de gewenste huurauto heeft geselecteerd (let op: het laagste huur tarief is niet altijd de beste deal!! Let altijd goed op wat er wel en niet in de huurprijs is inbegrepen) is het ook mogelijk om bij STAP2 voor een bepaald benzine beleid te kiezen. Dit kunt u bij deze STAP filteren, evenals andere zaken als leverancier, aan de linkerkant van de pagina. Lees ook aandachtig de algemene huur voorwaarden door.Santorini is het zuidelijkste eiland van de Cycladen en dankt zijn vorm aan diverse vulkaanuitbarstingen door de eeuwen heen. De officiële naam van dit eiland is Thira.
Santorini heeft een indrukwekkend en afwisselend landschap en pittoreske dorpjes als Fira en Oia met wit gekalkte huisjes en molentjes. Door de vulkanische oorsprong van dit eiland zijn de zandstranden meestal zwart van kleur.
Santorini heeft een eigen luchthaven, 5 km ten zuidoosten van Fira, waar u online bij Topautoverhuur een auto kunt reserveren maar ook in Fira zelf.
Santorini is goed te bereiken vanaf andere eilanden met de boot. Ook kunt u bij Topautoverhuur voor u huurauto terecht in de haven van Santorini.

SOCIALE MEDIA EN APP

Volg ons op Twitter of Facebook pagina voor handige tips over auto verhuur en leuke reistips.

U kunt TopAutoverhuur ook volgen op Google+

Download onze handige iPhone / iPad App HIER zodat u altijd en overal prijzen en beschikbaarheid kunt opvragen. U kunt direct kunt boeken vanaf uw mobiele apparatuur. De App houdt ook uw boekings geschiedenis bij.

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Wilt u direct contact opnemen met TopAutoverhuur bel dan naar Richard: 0031 20 893 22 67 of 0034 675 630 856 of klik direct op de CHAT banner onder aan deze pagina.

Google Map

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2018 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap