Car Hire Destinations in Belgium

Auto verhuurlocatie in Belgium


Aug 30, 2017

Top Auto Verhuur. Auto verhuurlocatie in Belgium

Type nogmaals de plaatsnaam om meer
vestigingen te zien
TopTip:
Kies voor onze mobiel vriendelijke website TopAutoverhuur.eu indien u zoekt via uw mobiele telefoon of tablet.

U heeft Geel gekozen als ophaal locatie voor uw huurauto. Met een zoekopdracht bij Topautoverhuur.com in Geel vergelijkt u in enkele seconden alle grote en lokale autoverhuur leveranciers.

Koninkrijk België ligt aan de Noordzee, grenzend aan Nederland, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. De hoofdstad van België is Brussel. Er zijn drie officiële talen in België namelijk Nederlands, Frans en Duits.

België is een populaire vakantiebestemming door de grote variatie aan bestemmingen en mogelijkheden die dit land te bieden heeft.

België heeft leuke steden zoals Brugge, Antwerpen, Gent, Brussel die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Daarnaast heeft België een mooie kust, met plaatsen als Oostende, Blankenberge en Knokke.

Of rij met uw huurauto van Topautoverhuur door de Belgische Ardennen waar u veel bezienswaardigheden kunt vinden op het gebied van natuur, cultuur en sport. De Ardennen heeft prachtige grotten. De bekendste zijn de Grotten van Han, Grotten van Remouchamps en de Grotten van Hotton.

Een huurauto via Topautoverhuur biedt u alle vrijheid en flexibiliteit die u wenst.

Bezoek ook de watervallen van Coo, de bronnen van Spa of de Tuinen van Annevoie.

One Way autoverhuur:
Dit staat u toe om uw auto op te halen in bijv. Geel en af te leveren op een andere locatie in België (bijv. Brussel Airport), de internationale luchthaven van België, of vice versa.

Wilt u uw auto terugbrengen op een andere locatie (dit kan ook een ander land zijn, kies dan bij STAP1 voor “Terugbrengen op andere locatie”. Dit is niet altijd toegestaan. Klik bij STAP3 op “Algemene Voorwaarden” rechts onder de foto van de auto van uw keuze, om te zien of de betreffende verhuurder dit toestaat.

Tijdens het onlineboekingsproces, bij STAP3, wordt u ook de mogelijkheid gegeven om extra’s als GPS (navigatiesysteem), extra bestuurders, of een baby of kinderzitje te reserveren. Deze worden u wel online getoond maar niet op de voucher uitgeprint. U betaalt deze bij aankomst bij de verhuurbalie van uw autoverhuurder.

Tevens wordt u bij STAP3 de mogelijkheid geboden om de extra verzekering van AXA af te sluiten. Klik HIER om de voorwaarden te lezen. Deze polis dekt u voor o.a. onderstel, schade aan het voorruit en de ramen alsook het glazen raam van een open dak, schade aan het dak, banden, het verliezen van sleutels en zelfs het gebruik van verkeerde brandstof. U kunt dan zonder zorgen op weg met uw huur auto.

Download onze handige iPhone / iPad App HIER zodat u altijd en overal prijzen en beschikbaarheid kunt opvragen. U kunt direct kunt boeken vanaf uw mobiele apparatuur. De App houdt ook uw boekingsgeschiedenis bij.

Social Media:
Volg ons op Facebook, Twitter, Google+ en Instagram voor meer reis nieuws, locatie informatie en aanbiedingen.

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2018 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap