news

Nieuws autoverhuur


May 8, 2016
Wettelijke schadevergoeding bij vertraging van uw vlucht

Ook u is het waarschijnlijk wel eens of zelfs meerdere keren overkomen; VERTRAGING van uw vakantie of zakelijke vlucht.

Dit leidt toch vaak tot irritatie en (waarschijnlijk) extra kosten. Bovendien heeft dit ook nadelige gevolgen voor uw gereserveerde huur auto (daarvoor is het van belang altijd uw vluchtnummer op te geven).

Wist u dat u in veel gevallen recht heeft op schadevergoeding?

Had u een vertraagde vlucht, geannuleerd of overboekt? Dan heeft u waarschijnlijk recht op een schadevergoeding van € 250,-, € 400,- of € 600,- per passagier. Uw rechten zijn vastgelegd in de Europese wetgeving.

Uw vergoeding
De hoogte van uw vergoeding is niet afhankelijk van de prijs die u heeft betaald voor uw vliegticket maar van de duur van de vertraging van uw vlucht en de afstand. De luchtvaartmaatschappij is wettelijk verplicht om de schadevergoeding aan u uit te keren, maar zal dit meestal in eerste instantie weigeren. Vlucht Vertraagd helpt u hier graag bij, en zij bieden bovendien juridische ondersteuning waar nodig.

Zij ontvangen alleen een success fee van maximaal 25% als de luchtvaartmaatschappij de vergoeding aan u heeft uitbetaald, dus; no cure no pay. U hoeft niets vooraf te betalen, zelfs niet als zij juridische stappen moeten nemen. Alle risico’s en juridische onkosten worden door hun gedekt.

Kijk op de website van Vlucht Vertraagd om te kijken hoe het werkt en, mocht u toevallig net een vertraagde, overboekte of geannuleerde vlucht hebben gehad, of u in uw geval recht heeft op schadevergoeding.

BRON vluchtvertraagd.nl

vertraging vliegticket luchthaven schadevergoeding

Internationale autoverhuur Populaire vliegvelden Populaire treinstations populaire havens Hotel levering 
Copyright © 2018 Topautoverhuur. Auto Verhuur. Alle rechten voorbehouden. | Privacy regels | sitemap